2351023216 6934602339 Βότση 10, Κατερίνη iliadou.elenigr@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κατερίνη


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στον χώρο των ανελκυστήρων, το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, μπορεί να αναλάβει την μελέτη και την εγκατάσταση ανελκυστήρων σε πολυκατοικίες αλλά και σε κάθε κτίριο στην Κατερίνη, σε όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για εσωτερικούς οικιακούς ανελκυστήρες, για ανελκυστήρες πολυκατοικιών, για ανελκυστήρες και ανυψωτικά ΑΜΕΑ καθώς και παντός είδους ανελκυστήρες.
 
 
 
 
 
 
 
 

Το έμπειρο & εξειδικευμένο προσωπικό μας
είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει το χώρο σας και να σας δώσει τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
 
 
Τοποθετούμε μηχανικούς και υδραυλικούς ανελκυστήρες, με ή χωρίς μηχανοστάσιο, για εξοικονόμηση ωφέλιμου χώρου και αθόρυβη λειτουργία. Λαμβάνοντας υπόψη τον διαθέσιμο χώρο του φρεατίου και μηχανοστασίου, το αισθητικό αποτέλεσμα και τις ανάγκες σας μπορούμε να σας προσφέρουμε άριστα αποτελέσματα.
 
Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από θαλάμους, θύρες και μπουτονιέρες, διαφορετικών χρωμάτων και υλικών, ώστε να επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε για τον ανελκυστήρα σας.
 
Επιθυμώντας να μπορούμε να καλύψουμε τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις κάθε πελάτη, το γραφείο μας δεν σταματά να ακολουθεί τις νέες εξελίξεις και τεχνολογίες. Έτσι, μπορεί να σας προσφέρει τις αποδοτικότερες και πιο σωστές λύσεις για τον χώρο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.