2351023216 6934602339 Βότση 10, Κατερίνη iliadou.elenigr@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κατερίνη


Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική από το νόμο, ενώ αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του. Η έλλειψη σωστής και τακτικής συντήρησης οδηγεί στην επιτάχυνση της φθοράς και την παρουσία βλαβών αλλά και το σημαντικότερο όλων στην κατακόρυφη αύξηση της επικινδυνότητας τους.

Έτσι, η συχνή και προγραμματισμένη συντήρηση του ανελκυστήρα εκμηδενίζει τις πιθανότητες εμφάνισης βλαβών και σας εγγυάται την ασφαλή και χωρίς προβλήματα λειτουργία κάθετης μετακίνησης. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων
ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό την συντήρηση του ανελκυστήρα σας, παρέχοντας 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
 
 
 
το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα έρθει στο χώρο σας προκειμένου να εξετάσει τον ανελκυστήρα σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.

Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε συντήρηση και επισκευή σε παντός είδος ανελκυστήρες, με κύριο μέλημά μας την ασφάλεια και την αδιάλειπτη λειτουργία τους. 
 
Η συντήρηση και επισκευή του ανελκυστήρα σας πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας, το οποίο ελέγχει τις διατάξεις ασφαλείας και γενικά τα ηλεκτρικά και μηχανικά μέρη του ανελκυστήρα, φροντίζει για την λίπανση και καθαρισμό των εξαρτημάτων με αποτέλεσμα τη μείωση των πιθανοτήτων βλαβών και απορρυθμίσεων.
 
Πολιτική του γραφείου μας και βασικό προσόν μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε υφιστάμενους ανελκυστήρες, όπως και η έμφαση στη λεπτομέρεια, για την τέλεια και άρτια λειτουργία τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.