2351023216 6934602339 Βότση 10, Κατερίνη iliadou.elenigr@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κατερίνη


Εξαιτίας της συνεχούς χρήσης του ανελκυστήρα και με το πέρασμα των χρόνων σημειώνονται φθορές και βλάβες που επιβάλλουν την επισκευή και τον εκσυγχρονισμό κάθε ανελκυστήρα. Σύμφωνα δε με την ΚΥΑ η αναβάθμιση του ανελκυστήρα είναι απαραίτητη σε παλιούς ανελκυστήρες ώστε αυτοί να είναι ασφαλείς, λειτουργικοί και να εξοικονομούν ενέργεια, καθώς και να είναι πιστοποιημένοι.

Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΗΛΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΕΕ” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, είναι πάντα κοντά σας και μπορεί να αναλάβει με συνέπεια και επαγγελματισμό τον εκσυγχρονισμό κάθε ανελκυστήρα, εξυπηρετώντας άμεσα πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.
 
 
 
 
 
 
 
 

Έχοντας ως γνώμονα τις ασφαλείς μετακινήσεις
και την άριστη λειτουργικότητα, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο εκσυγχρονισμού ανελκυστήρα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
 
 
Πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία της αναβάθμισης, εξειδικευμένος τεχνικός μας, κάνει μια αρχική εκτίμηση της κατάστασης του ανελκυστήρα σας και σας ενημερώνει για τις τροποποιήσεις που είναι καλό να γίνουν.
 
Στη συνέχεια έρχεται στο χώρο σας συνεργείο και ξεκινά τις εργασίες ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί, με στόχο να σας παραδώσουμε έναν ασφαλές ανελκυστήρα το συντομότερο δυνατό.
 
Έτσι, με τον εκσυγχρονισμό του ανελκυστήρα σας επιτυγχάνεται η καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία του προς όφελος δικό σας αλλά και όλων των επιβατών.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη, όλη την Πιερία και τις γύρω περιοχές.