2351023216 6934602339 Βότση 10, Κατερίνη iliadou.elenigr@gmail.com
 
 
 
ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΡΙΤΩΝ
Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων Κατερίνη - Εγκατάσταση - Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων


Το τεχνικό γραφείο ανελκυστήρων “ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΡΙΤΩΝ” το οποίο βρίσκεται στην Κατερίνη, δραστηριοποιείται από το 1976 στο χώρο των ανελκυστήρων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση σε όλη την Πιερία.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή όλων των τύπων ανελκυστήρων καθώς και τον εκσυγχρονισμό ανελκυστήρων σε κάθε κτίριο. Επίσης, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη και την εγκατάσταση ανυψωτικών ΑΜΕΑ σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα της πολυκατοικίας σας αλλά και του επαγγελματικού σας χώρου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παράλληλα, το γραφείο μας διαθέτει πακέτα συντήρησης, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό πελάτη - συνεργάτη μας, ενώ παρέχει και 24ωρη εξυπηρέτηση σε βλάβες.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ανελκυστήρων, το γραφείο μας, έχει συνάψει δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες κατασκευών, ενώ απευθύνεται σε πολυκατοικίες, πολυκαταστήματα, parking, κατασκευαστικές εταιρείες, ξενοδοχεία κ.α.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, η υπευθυνότητα, η άριστη εργασία, η έμφαση στη λεπτομέρεια και ο σεβασμός μας προς τις ανάγκες του πελάτη αποτελούν τους λόγους εκείνους που έχουν κατατάξει το γραφείο μας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία αφορά τους ανελκυστήρες σε όλο το νομό Πιερίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον ανελκυστήρα του κτιρίου σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κατερίνη και όλη την Πιερία.